+359 879 357 373
Shopping as guest. Wishlist
Baby Registry
Goods on deferred FREE SHIPPING OVER 50 lev 48 hours Returns within 15 days Loyal Customer Program
0

Гаранция на стоките

Гаранция на стоките

Всички стоки в онлайн магазин Пакостник са нови!
На сайта е упоменат гаранционният срок за всеки артикул. За предявяване на рекламация е необходимо да се предостави касовият бон за покупката. 
При проблеми моля, обръщайте се без притеснения на тел.: 0886 68 55 55 от 10:00 часа до 18:00 часа.

Срокът за сервизно обслужване е 30 дни. Онлайн магазин Пакостник се задължава да отстрани дефекта във възможно най-кратък срок, максималното време за престой вън от потребителя е 30 работни дни.

Условия по изпращане на продукти

  • Продуктът може да бъде предоставен директно в реален магазин Пакостник в гр.София на адрес жк. Овча купел 1, ул. Монтевидео и Президент Линкълн, "Търговски център Овча купел", ет. 2.
  • Когато артикулът се изпраща от клиент по куриер, то разходите по изпращането и връщането са за сметка на клиентът.

Онлайн Гаранция – Връщане на закупени продукти.

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в срок от 14 дни от датата на покупка.

Задължително условие е продуктът да е в изряден търговски вид, в оригиналната си опаковка, придружен с всички документи и аксесоари, с които е бил получен и без следи от употреба и при спазване на условията по чл.55 от ЗЗП за повече информация, моля прочетете Тук.

Обезщетение при недоставяне на стоката.

Съгласно разпоредбите на ЕС стоките, поръчани онлайн, следва да бъдат доставени в рамките на 30 дни след извършване на поръчката, освен ако не бъде направено друго споразумение с продавача.

Ако се окаже, че стоката, която вече сте заплатили не е налична, продавачът е длъжен да Ви информира и да Ви възстанови заплатената сума в рамките на 30 дни.

Уважаеми клиенти, за да се възползвате от Гаранцията на продукта пазете опаковката, документите и аксесоарите на закупения от нас продукт.